Recruitment consultant

Layer is begin 2016 begonnen en op dit moment enorm aan het groeien. In 2019 willen wij verdubbelen t.o.v. 2018 waardoor we uiteindelijk naar 20+ recruitment consultants gaan die Layer landelijk vertegenwoordigen. In april 2018 zijn we verhuisd naar een groter kantoor in Amsterdam en daarnaast hebben we een vestiging in Den Bosch naast het station. Daarom zijn we voor beide locaties op zoek naar jonge, gedreven mensen die zich ongelimiteerd willen ontwikkelen en daarvoor goed betaald krijgen! Ben jij dit en wil je graag direct veel verantwoordelijkheid in je werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat zijn de verantwoordelijkheden?

Je runt eigenlijk je eigen business. Je zal je eigen klantenbestand onderhouden, uitbouwen en bewerken. Naast het onderhouden van je netwerk aan de klanten-kant, is het ook erg belangrijk om een netwerk uit te bouwen en te onderhouden van de specialisten in jouw eigen niche. Je database bijhouden en uitbouwen is key, waarbij je goed contact onderhoudt met deze specialisten.

Dit doe je onder meer door gerichte mailings, telefonische acquisitie, social media en meetings met zowel klanten als specialisten binnen je eigen netwerk. Hierdoor zorg je ervoor dat je netwerk van klanten en specialisten zo groot mogelijk wordt en maak je succesvolle matches tussen vacatures en specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe job.

Bij Layer bellen we helemaal niet veel in vergelijking met andere recruitment bureaus. Layer onderscheidt zich doordat je bij ons meteen aan de slag kan en ‘on the job’ door begeleiding van succesvolle consultants de kneepjes van het vak leert. Daarbij is ons netwerk/klantenbestand reeds uitstekend opgebouwd zodat je als nieuwe werknemer direct kan beginnen en al een eindje op weg bent geholpen.

Verder leer je bij ons zowel jezelf als een ‘’dienst tussen twee partijen’’ te verkopen. Wanneer je dit beheerst kan je natuurlijk elk product, bedrijf of persoon verkopen! Een ideale functie en leerschool voor een succesvolle carrière.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Ochtend: mails beantwoorden, doorspreken wat die dag moet gebeuren, korte telefonische acquisitie (zowel warm als koud), alles verwerken/documenteren, vacature schrijven, mailen, afspraken inplannen, feedback opvragen, cv’s uitsturen. Middag: Jobs werven van je klanten en alles wat hierbij komt kijken.

Je werkomgeving

Ons kantoor in Amsterdam zit op de dertiende verdieping van de Mondriaantoren aan het Amstel station. Vanaf hier zijn wij goed bereikbaar vanuit heel Amsterdam en omstreken en hebben wij ook nog een mooi uitzicht! Het kantoor in Den Bosch zit op de 10e verdieping en heeft een even mooi uitzicht over de hele stad. De sfeer onder collega’s is informeel en er heerst geen jasje-dasje-cultuur. We denken en handelen in teambelang, want als je collega succes heeft, profiteer jij mee! Vrijdagmiddag is er altijd een gezellige borrel en gedurende het jaar worden diverse uitjes georganiseerd.

Aanbod

 • arrow_forward Goed basissalaris: wij willen dat je los van eventuele commissie je vaste lasten kan betalen.
 • arrow_forward Progressief en ongelimiteerd commissieschema.
 • arrow_forward Verantwoordelijkheid en de kans je eigen markt te runnen.
 • arrow_forwardJe komt terecht in een Learning & Development traject waardoor je snel doorgroeit en promotie maakt.
 • arrow_forward Gerichte trainingen op gebied van communicatie en sales.
 • arrow_forward Geen 50-urige werkweek: efficiënt werken is namelijk veel prettiger.
 • arrow_forward Echte mogelijkheid om een team te leiden, mensen hiervoor aan te nemen en dit uit te bouwen.
 • arrow_forward Kans om na 2 jaar je eigen label op te zetten met behulp van onze kennis en expertise.
 • arrow_forward Individuele targets en teamtargets naar sterrenrestaurants, zonnige oorden en gave Europese steden.
 • arrow_forward Mogelijkheid om 2x per week in je pauze te sporten als je een half uurtje eerder begint.
 • arrow_forward iPhone van de zaak.
 • arrow_forward 25 vakantiedagen.
 • arrow_forward Collega’s die elkaar succes gunnen en elkaar helpen dit te bereiken.

Wat doet Layer nu eigenlijk?

Layer richt zich op het bemiddelen van high-end specialisten binnen de Nederlandse Tech markt, met daarin een focus op ICT Infrastructuur- en Test Engineers. Een van de grootste en snelst ontwikkelende tak binnen de IT. Tech bedrijven zijn tegenwoordig de meest succesvolle bedrijven ter wereld. Internet, Internet of Things smartphones, mobiele apps, security, big data analyse en nog veel meer: het is allemaal ‘Tech’. Amsterdam is DE hub op het gebied van ICT & softwareontwikkeling in Europa.

Spreekt deze vacature je aan?

Heb jij minimaal een HBO opleiding, een commerciële instelling en zin om aan de slag te gaan in een jonge ambitieuze omgeving? Neem dan contact op met Sander Wijne via sander@layer.nl